Open vacancy Keuruun kaupunki

Hoitaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, VanhuspalvelutSeiponniementie 7, 42700 KeuruuKeuruu
Työavain: 
177339
Hakuaika alkaa: 
11.4.2018
Hakuaika päättyy: 
25.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hoitajan työsopimussuhde (varahenkilö) Keuruun kaupungin vanhuspalveluissa, tämän hetkinen sijoituspaikka on Lehtiniemen tehostetun palveluasumisen yksikössä.

Lehtiniemen tehostetuissa asumisyksiköissä Lahdelma- ja Valkamakodeissa on yhteensä 41 asukaspaikkaa. Yksiköt tarjoavat tehostettua palveluasumista ja tilapäishoitoa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Hoivaa on kehitetty erityisesti kuntouttavan gerontologisen hoitotyön pohjalta.

Hoitajan avaintehtäviä ovat tehostetussa palveluasumisessa asukkaiden kuntouttava hoito- ja huolenpitotyö, sairaanhoitoon osallistuminen ja hoitotyön kehittäminen. Työ on jaksotyön mukaista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehto hoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Hakemukset toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Kirjallisena toimitettujen hakemusten liitteineen tulee olla viimeistään keskiviikkona 25.4.2018 klo 15.00 osoitteessa Palvelukeskus Lehtiniemi, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu. Haastattelut vk:lla 19 ja 20. Hakemuksessa on selkeästi yksilöitävä, mitä tehtävää hakemus koskee. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Kaikissa tehtävissä palkkaukset määräytyvät KVTES:n mukaan ja kaikissa tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäviin valittujen on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä työterveyslääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki.
Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Yhteystiedot

Vs. vastaava hoitaja Susanna Laaksonen
sähköposti: susanna.laaksonen@keuruu.fi