Open vacancy Sipoon kunta

Ympäristönsuojelutarkastaja

Sipoon kuntaYmpäristönsuojeluSipoo
Työavain: 
177371
Hakuaika alkaa: 
11.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan ympäristönsuojelun tehtävänä on toimia lakisääteisenä ympäristönsuojeluviranomaisena.

Etsimme nyt joukkoomme ympäristönsuojelutarkastajan sijaista 15.2.2019 asti, aloitus sopimuksen mukaan.

Ympäristönsuojelutarkastajan tehtävät painottuvat maa-aines- ja ympäristölupien valmisteluun sekä valvontaan, ympäristönsuojelulain mukaisten meluun liittyvien tehtävien hoitoon sekä maasto- ja vesiliikenneasioihin.

Viran kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus ympäristönsuojelutehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi odotamme hakijalta yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja halua kehittyä työtehtävissään. Toimialueen tuntemus sekä työkokemus erityisesti maa-aineslain ja ympäristönsuojelulain lupavalmistelusta ja valvontatehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävän tarkoituksenmukainen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työpaikkasi sijaitsee Nikkilässä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti ja virassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemus pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 2.5.2018 klo 14.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Christel Kyttälä, puh. 050 5487595, christel.kyttala(at)sipoo.fi