Open vacancy Raahen kaupunki

Hallintojohtaja

Raahen kaupunkiKaupunginhallitusRantakatu 50Raahe
Työavain: 
177377
Hakuaika alkaa: 
11.4.2018
Hakuaika päättyy: 
11.5.2018 23.59
Palkka: 
4900
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme rautaista hallinnon ammattilaista, dynaamista ja kehitysmyönteistä hallintojohtajaa kahden vuoden määräaikaiseen virkaan.

Hallintojohtaja johtaa kaupungin hallintoa, vastaa ja toteuttaa Raahen kaupunginhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäväkokonaisuutta sekä toimii sihteerinä kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä kunnallishallinnon ja talouden tuntemus sekä kokemusta hallinnon johtotehtävistä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, kehitysmyönteisyyttä, hyvää organisointi- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä johtaa ja kehittää toimintaa.

Valinnassa katsomme eduksi kokemuksen kaupunginhallituksen ja valtuuston sihteeritehtävistä, mahdolliset näytöt ja kokemuksen lainopillisesta osaamisesta kunnallishallinnon tehtävissä sekä työsuojelulainsäädännön ja -tehtävien tuntemuksen.

Organisaation kuvaus

Raahe on kasvava ja kehittyvä noin 25000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kodikas satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Kaupunginjohtaja Ari Nurkkala, ari.nurkkala@raahe.fi, p. 08 439 3111
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki, jarmo.myllymaki@raahe.fi, p. 044 439 3221