Open vacancy Lopen kunta

Kiertävän erityisopettajan viransijaisuus

Lopen kuntaLopen kunta, Sivistyslautakunta, PerusopetusLoppi
Työavain: 
177544
Hakuaika alkaa: 
17.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 12.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Lopen kunnassa on haettavana kiertävän laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus ajalle 1.8.2018-31.7.2019. Viranhoito tapahtuu alakouluilla. Opetusta on Kirkonkylän, Joentaan, Länsi-Lopen ja Pilpalan kouluilla. Opetusvelvollisuus on 24 viikkotuntia.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Lopen kunnassa pätevän erityisopettajan palkka on tällä hetkellä 2855,23 €/kk. Tämän lisäksi tulevat mahdolliset TVA-lisät.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.
Koeaika on kuusi kuukautta. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on 8 perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on 5, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus on osa sivistystoimea.. Henkilöstöä kunnan koululaitoksessa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Kirkonkylän kasvatusalueen vs. rehtori Milla Määttä-Pulkkinen 019 758 6187, milla.maatta-pulkkinen(at)loppi.fi