Open vacancy Sipoon kunta

Depressiohoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelutSipoo
Työavain: 
177626
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
11.5.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.6.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut on järjestetty elämänkaarimallin mukaisesti. Työikäisten palveluiden toiminta-ajatuksena on edistää työiässä olevien kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä sairauksia ja syrjäytymistä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen tehtävään DEPRESSIOHOITAJAA 4.6.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Depressiohoitajana tehtävänäsi on hoitaa asiakkaita, joilla on mielenterveydellisiä ja psykososiaalisia haasteita. Teet vastaanottotyötä ja tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoidon tarpeen arviointi, toteutus ja seuranta. Olet osa moniammatillista psykososiaalista tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi päihdetyöntekijä, lääkäri, sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, psykologi ja terveydenhoitaja. Vedät myös ryhmiä ja koordinoit yhteistyötä asiakkaiden ja hoidon eri verkostojen välillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työskentelemme moderneissa tiloissa Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla, jonne on hyvät kulkuyhteydet mm. Helsingistä.

Odotamme sinulta vahvaa ammatillista osaamista sekä voimaannuttavaa ja verkostopohjaista työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumisopinnot tai syventävät opinnot. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää kirjallista taitoa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti, koeaika on kuusi kuukautta ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 11.5.2018 klo 14 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa avoterveydenhoidon ylilääkäri Anna Peitola puh 0504966938 tai anna.peitola(at)sipoo.fi.