Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja-vastaanottohoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Avosairaanhoito Sipoo
Työavain: 
177639
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
11.5.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Sipoon kunnassa on kaksi terveysasemaa, uusi ja moderni pääterveysasema Nikkilässä ja sivuterveysasema Söderkullassa, molemmat toimivien liikenneyhteyksien päässä. Sipoon sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminta tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Avosairaanhoidon vastaanotto tekee aktiivista yhteistyötä kuntaorganisaation sisällä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Perusterveydenhuollon palvelut tuotetaan asiakaslähtöisesti, joustavasti ja vaikuttavasti.

Haemme nyt joukkoomme SAIRAANHOITAJAA ajalle 21.5.2018-31-12.2018, tai aloitus mahdollisimman pian

Sairaanhoitaja -vastaanottohoitajana työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelet avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Työssäsi hoidat, ohjaat ja neuvot potilaita, teet hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla sekä toimit usein lääkärin kanssa työparina.

Tullessasi meille töihin pääset tekemään hoitotyötä hyvin toimivassa työyhteisössä ja tiiviissä yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme vastaanotolla sekä kiireetöntä että päivystyksellistä hoitoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Laskemme eduksi työkokemuksen avosairaanhoidon vastaanotolta ja arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan, tehtävän koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi 11.5.2018 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs osastonhoitaja Minna Seppälä, puh. 0401914200 tai minna.seppala(at)sipoo.fi