Open vacancy Loviisan kaupunki

Lähihoitajia palveluasumiseen

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
177706
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.5.2018
Työn kuvaus

Haemme kahta lähihoitajasijaista palveluasumiseen, Taasiakotiin. Sijaisuudet alkavat niin pian kuin mahdollista ja kestävät vuoden 2018 loppuun saakka. Työ on kolmivuorotyötä, sinulla on myös mahdollisuus tehdä ainoastaan yötyötä.

Taasiakoti tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa hoitoa ja palvelua ikääntyville, jotka eivät tule enää toimeen kotihoidon turvin kotonaan. Taasiakodin viihtyisä piha-alue ja senioreille suunnattu kuntosali mahdollistavat virkistäytymisen ja kuntoutumisen. Henkilökunta haluaa olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa omaisten kanssa ja omaisilla on myös mahdollisuus osallistua läheistensä hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Taasiakodissa on 26 asukaspaikkaa jaettuna kahdelle osastolle, Sinikelloon ja Vanamoon. Taasiakodissa toteutetaan myös kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa Lilja osastolla. Taasiakoti sijaitsee Tesjoella, noin viisi kilometriä Loviisan keskustasta.

Työ alkaa 7.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 38,75 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

vs osastonhoitaja Miia Welling, puh 044 505 1013, miia.welling@loviisa.fi
palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi