Lastentarhanopettaja

Iitin kuntaIitin kunta, Sivistyspalvelut , VarhaiskasvatusRautatienkatu 20-22Iitti
Työavain: 
177811
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA, varhaiskasvatuksessa, on haettavana kaksi lastentarhanopettajan toimea 1.8.2018-. Työpisteenä on joku Iitin varhaiskasvatuksen päiväkodeista.

Eduksi katsotaan vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, vastuunottokyky ja pedagoginen osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä.

Haemme erityisesti kasvatustieteiden kandidaatin tai maisterin tutkinnon omaavia varhaiskasvatuksen osaajia syksyllä voimaan tulevan varhaiskasvatuslain edellytysten mukaisesti. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

päiväkodinjohtaja Erika Räikkönen puh: 040 5957264 erika.raikkonen@iitti.fi
päivähoidonohjaaja Salme Saari 040 5500257 salme.saari@iitti.fi