Open vacancy Carea

Erikoistuva lääkäri akuuttilääketiede

CareaCareaKotka
Työavain: 
177823
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Kotkaan Kymenlaakson keskussairaalaan akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä

Toimintamme on kasvanut hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme.

Järjestämme keskussairaalatason päivystyksen Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa ja ympärivuorokautisen yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen päivystyksen Pohjois-Kymen sairaalassa Kouvolassa.

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.

Tarjoamme erikoistuville kattavan perehdytyksen, hyvän seniorituen ja monipuolisen koulutuksen. Akuttilääketiedettä tukeva koulutus on järjestetty sujuvasti usealla erikoisalalla.

Kelpoisuusvaatimuksena Suomessa laillistettu lääkäri. Työkokemus päivystyksessä katsotaan valinnassa eduksi.

NLY:n kyselyssä meidät arvioitiin neljän tähden erikoistumispaikaksi. Neljä tähteä saa meidät pyrkimään yhä parempaan.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Kimmo Salmio p. 020 615 1627