Open vacancy Carea

Palvelutoiminnan esimies nuorisopsykiatriaan

CareaCarea, psykiatriaKouvola
Työavain: 
177825
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
29.4.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme palvelutoiminnan esimiestä luotsaamaan nuorisopsykiatrian hoitotyötä

Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa on yksi nuorisopsykiatrian osasto. Nuorisopsykiatrialla on lisäksi avohoitopalveluita tarjoavat poliklinikat Kotkassa ja Kouvolassa. Kehitämme ja toteutamme palveluja yhteistyössä perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa ja olemme keskeinen toimija alueellisen syömishäiriöiden hoitomallin kehittämisessä. Nyt toimintamme painopistealueita ovat perhe- ja verkostotyön sekä tehostetun avohoidon kehittäminen.

Palvelutoiminnan esimiehen tehtävänä on nuorisopsykiatrian hoitotyöntoiminnan ja talouden johtaminen ja henkilöstön johtaminen. Palvelutoiminnan esimies osallistuu vahvasti kehittämistyöhön yhteistyössä muun asiantuntijahenkilöstön ja työryhmän kanssa.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattipätevyys sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestyöstä sekä johtamisesta. Tehtävässä onnistut, kun sinulla on hoitotyön tuntemusta, palveluhenkistä työotetta ja hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Palvelurakenteet ja palveluympäristö uudistuvat. Haluamme, että palvelutoiminnan esimiehellä on halua ja kykyä asiakaspalvelun kehittämiseen ja uudistamiseen.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylihoitaja Mari Kuusisto p. 044 3090212