Open vacancy Sipoon kunta

Päätoiminen tuntiopettaja, erityisluokanopettaja

Sipoon kuntaSipoon kunta, SivistysosastoSipoo
Työavain: 
177910
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoon Jokipuiston koulussa opiskelee n. 250 oppilasta luokilla 1.-6. Koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella kauniilla puistomaisella Itäisen Jokipuiston alueella lähellä Nikkilää.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt päätoimista tuntiopettajaa erityisluokanopettajan tehtäviin ajalle 1.8.2018-31-7.2019, sijoituspaikkana on Jokipuiston koulu.

Koulussamme työyhteisönä korostuu kaikenlainen yhdessä tekeminen. Tarjoamme työympäristön, missä omaa työtä eli opetusta ja sen järjestämistä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työparityöskentelyn ja tiimien kautta. Kannustamme kehittämään ja kokeilemaan uudenlaisia opetusmenetelmiä ja edellytämme hyviä taitoja tietotekniikan opetuskäytöstä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 2.5.2018 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa koulun rehtori Anna-Leena Juntunen puh 0504630689 tai sähköpostitse anna-leena.juntunen(at)sipoo.fi.