Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Vammaisohjaaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
177986
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.5.2018
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana vammaisohjaajan toimen sijaisuus perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella vammaispalvelujen tulosyksikössä työkeskus Paja-Pehkolan päivä- ja työtoiminnassa ajalle 7.5.-30.11.2018.

Kelpoisuusehtona vammaisohjaajan toimen sijaisuuteen on vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto ja osaamista vammaistyöstä. Työkokemus kehitysvammatyöstä ja erityisosaaminen tai artesaanin/virikeohjaajan tutkinto katsotaan eduksi.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hygieniapassi. Noudatamme sijaisuuden täytössä kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluohjaaja Laura Kokkonen-Paananen, puh. 040 135 7901 tai sähköpostilla, joka on muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi