Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluesimiehen virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioKotihoidon tulosyksikköAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
178637
Hakuaika alkaa: 
18.4.2018
Hakuaika päättyy: 
24.10.2018 12.00
Palkka: 
KVTES + työn vaativuus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa on uudelleen haettavana 24.10.2018 klo 12 mennessä

Kotihoidon tulosyksikössä:
PALVELUESIMIEHEN virka

Viran alkusijoituspaikka on Nivala-Sievi kotihoidon alueella päivätoiminnan, tilapäishoidon vastuuyksikkö ja perhehoito. Palveluesimies vastaa vastuuyksiköidensä lähiesimiestehtävistä ja aktiivisesta kehittämisestä, asiakassuhteista sekä vastuuyksikön toiminnallisista ja taloudellisista tuloksista. Palveluesimies toimii myös perhehoitajien yhteyshenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja riittävä määrä johtamisen ja hallinnon opintoja sekä vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Virkaan hakijalta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen ikäihmisten palveluissa. Arvostamme hakijan kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Vaadimme oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun sähköpostiinne. Toimea aiemmin hakeneet huomioidaan.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Kotihoidon toimista ja virasta lisätietoja antavat:
henkilöstökoordinaattori Krista Paakki p. 044 419 6710
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Kotihoidon toimista ja virasta lisätietoja antavat:
henkilöstökoordinaattori Krista Paakki p. 044 419 6710
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi