Open vacancy Carea

Koulutuspäällikkö

CareaCareaKotka
Työavain: 
180165
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
3.6.2018 23.59
Palkka: 
Ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule koulutuspäälliköksi Careaan

Koulutuspäällikkönä sinulla on vastuu osaamisen kehittämisen kokonaisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä. Laadit YT-lain edellyttämän koulutussuunnitelman, vastaat sen toteuttamisesta ja raportoinnista. Työskentelet yhteistyössä eri toiminta-alueiden ja ammattiryhmien toimijoiden kanssa, ja kuuntelet herkällä korvalla heidän tarpeitaan. Toimit esimiesten ja johdon kumppanina henkilöstön osaamiseen liittyvissä asioissa. Koulutuspäällikkönä vastaat alueellisen koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja talouden seurannasta sekä lääkehoidon täydennyskoulutuksen toteuttamisesta alueen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Toimit HYKS ERVA-alueen koulutusverkostossa.

Tehtävä vaatii aktiivista otetta ja organisointikykyä. Koulutuspäällikkönä toimit monissa verkostoissa ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ edellyttää pedagogista osaamista ja erilaisten opetusmenetelmien hallintaa. Tehtävässä onnistut, kun olet työotteeltasi itsenäinen, osaat johtaa itseäsi ja asioita. Kouluttajakokemus ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tuntemus katsotaan valinnassa eduksi. Työskentelyalue on koko Kymenlaakso, työpiste työsuhteen alkaessa on Kotkassa.

Kelpoisuus tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

henkilöstöpäällikkö Maija Kaltakari p. 040 489 8750
rekrytointipäällikkö Tove Forsström p. 044 223 1919
etunimi.sukunimi@carea.fi