Open vacancy Juvan kunta

Erityislastentarhanopettaja

Juvan kuntaJuvan kunta, Sivistys, VarhaiskasvatusJuvantie 13Juva
Työavain: 
180465
Hakuaika alkaa: 
27.4.2018
Hakuaika päättyy: 
8.6.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmat hakijat otetaan huomioon.

Haemme erityislastentarhanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen.

Tehtäviin kuuluu tukea varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja lasten vanhempia kasvatustyössä sekä arvioida ja tunnistaa lasten varhaisen ja erityisen tuen tarvetta yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänä on miettiä ja toteuttaa keinoja lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen tueksi. Tehtävässä korostuu S2 -kielen toteutus. Tehtäviin kuuluu kiertävän erityislastentarhanopettajan tehtävät ja ryhmässä työskentely.

Työn suorittamispaikka työsopimussuhteisen tehtävän alkaessa on Juvan varhaiskasvatus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain mukainen kelpoisuus, laki 272/2005 ja sen lisäksi suoritettu erikoistumiskoulutus tai jatkotutkinto.

Tarjoamme haasteellisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Annamme arvoa lapsuudelle, kiireettömyydelle ja hyvälle arjelle. Etsimme oma-aloitteista, innostunutta ja työhönsä sitoutunutta erityispedagogiikan asiantuntijaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, varhaiskasvatus, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Organisaation kuvaus

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen esimies Kirsi Anttonen, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi