Open vacancy Carea

Erityisluokanopettaja

CareaCarea-kouluKouvola
Työavain: 
180865
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
28.5.2018 23.59
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Haemme erityisluokanopettajaa Carea-koululle määräaikaiseen virkasuhteeseen 31.7.2019 asti.

Carea-koulu toimii kuntayhtymän alaisuudessa, tarjoten perusopetusta vaikeavammaisille ja vahvasti tuettua yksilöllistä opetusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Koulun toimintaan sisältyy aamu- ja iltapäivätoiminta.

Erityisluokanopettaja työskentelee vaikeimmin kehitysvammaisten toiminta-alueittain toteutettavassa perusopetuksessa. Opetuksen painopistealueet ovat puhetta tukevat ja korvaavat kommunikaatiomenetelmät, motoristen taitojen kehittäminen, vahvuuksien kautta oppiminen sekä monikanavaisuus ja yksilöllisyys.

Tehtävään vaaditaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998), 8 § (muutos 105/2012) mukaista erityisluokanopettajan pätevyyttä. Palkka ja vuosilomat OVTES:n mukaisesti.

Opettajalta odotetaan valmiuksia toiminta-alueopetuksen edellyttämien opetusmenetelmien hallintaan ja aikaisempaa työkokemusta vaikeimmin kehitysvammaisten kanssa työskentelystä.
Tehtävä edellyttää hyviä tiimityövalmiuksia, positiivista työotetta sekä kykyä kohdata avoimesti erilaisuutta.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Yhteystiedot

Liisa Arola, rehtori
050 3100360
liisa.arola@carea.fi
Carea-koulu
Kalliojärvenpolku 8, 45740 KUUSANKOSKI