Open vacancy Loviisan kaupunki

Koulukuraattori

Loviisan kaupunkiLoviisan kaupunkiKarlskronabulevardi 8, PL 68Loviisa
Työavain: 
180937
Hakuaika alkaa: 
3.5.2018
Hakuaika päättyy: 
28.5.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
6.8.2018
Työn kuvaus

Loviisa on viehättävä merellinen kylien ja koulujen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaaja. Loviisalla on yhteinen koulusopimus naapurikunnan Lapinjärven kanssa.

Tule tekemään sosiaalityötä kouluympäristöön, kouluissa toimit itsenäisenä oman alasi asiantuntijana. Työskentely tapahtuu oppilaan, perheen ja koulun henkilöstön sekä muiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Oppilas- ja opiskeluhuollossa toimii kaksi koulupsykologia ja neljä koulukuraattoria. Kuraattorina sinulta edellytetään sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kuraattori toimii esi- ja perusopetuksen kouluissa sekä toisen asteen oppilaitoksissa kaksikielisessä toimintaympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Arvostamme hyvän ruotsinkielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimus on asetuksen (29.12.2016/1501) mukainen, eli tehtävään soveltuu sosiaalityöntekijän tai sosionomin koulutus tai vähintään sosiaalialalle soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, taikka henkilö, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja suoritettuna sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Työaika on 38,15 tuntia/viikko. Palkka KVTES:n mukainen.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon sisällä tehtävän alkamisesta sekä esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Organisaation kuvaus

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

Tiedustelut: Johtava koulukuraattori Nina Böhls, puh. 0440 555 292, nina.bohls@loviisa.fi