Open vacancy Suomussalmen kunta

Tekninen johtaja

Suomussalmen kuntaSuomussalmen kuntaSuomussalmi
Työavain: 
181198
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
1.6.2018 15.00
Palkka: 
TS, palkkatoive
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Teknisen johtajamme jäädessä eläkkeelle 1.4.2019 haemme
TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tekninen johtaja johtaa teknistä toimialaa ja vastaa sen kehittämisestä. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Hänen esimiehenään toimii kunnanjohtaja. Virkaan valittava aloittaa työnsä teknisen johtajan vuosiloman sijaisena sopimuksen mukaan ja siirtyy virkaan 1.4.2019.

Suomussalmen kunnan tekninen toimiala vastaa tilapalveluista, ympäristötekniikasta, vesihuollosta, maankäytönsuunnittelusta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä toimii rakennusvalvontaviranomaisena.

Edellytämme hakijoilta virkaan soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista osaamista tekniseltä toimialalta ja kunnallishallinnosta. Arvostamme hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä käytännön kokemusta projektien johtamisesta, rakentamisesta, julkisista hankinnoista ja kunnallistaloudesta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen mukaisesti, hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 1.6.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi:n kautta tai osoitteeseen Suomussalmen kunta, Kunnanhallitus, PL 40, 89601 Suomussalmi tai sähköpostitse kunta@suomussalmi.fi.

Suomussalmella 15.5.2018
Suomussalmen kunnanhallitus

Organisaation kuvaus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Yhteystiedot

vt. kunnanjohtaja Eija Väätäinen, puh. 044 588 9330 ja
tekninen johtaja Antti Westersund, puh. 044 028 4001