Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Laboratorion osastonhoitaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
181342
Hakuaika alkaa: 
4.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.7.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava laboratorion osastonhoitajan virka, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon palveluiden tulosalueella laboratorion tulosyksikössä. Hän toimii laboratorion hoitohenkilökunnan esimiehenä.

Kelpoisuusehtona osastonhoitajan virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävällä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla. Lisäksi arvostamme riittävää kokemusta alansa tehtävistä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Valitulta henkilöltä toivotaan olevan vankka työkokemus sekä esimiestehtävistä että laboratorionhoitajan työtehtävistä. Arvostamme työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää viimeistään haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytämme 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48§ edellyttämää rokotesuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ylikemisti Eevastiina Marjoniemi, puh. 044 4394810. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi @ ras.fi.