Open vacancy Kirkkonummen kunta

Äidinkielen ylläpito-opetuksen opettaja HOLLANTI

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut.Kirkkonummi
Työavain: 
181360
Hakuaika alkaa: 
12.9.2018
Hakuaika päättyy: 
10.10.2018 12.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
22.10.2018 - 31.7.2019
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunnan suomenkielinen opetustoimi hakee lukuvuodeksi 2018-2019 oman äidinkielen ylläpito-opetukseen opettajaa hollannin kieleen.

Opetus on perusopetusta täydentävää opetusta ja tarkoitettu joko äidinkieleltään kyseistä kieltä puhuville oppilaille tai sellaisille oppilaille, jotka ovat ulkomailla asuessaan oppineet kyseisen kielen. Opetuksen tarkoituksena on ylläpitää jo opittua kielitaitoa. Opetusryhmiä on kaksi, toinen Vuorenmäen ja toinen Kartanonrannan koululla. Opetusta annetaan kaksi tuntia viikossa opetusryhmää kohti. Opetus järjestetään oppilaiden koulutuntien jälkeen. Opetusryhmässä on usean vuosiluokan sekä usean koulun oppilaita. Palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan opetusalan virkaehtosopimusta.

Opettajalta edellytetään äidinkielen tasoista kyseisen kielen taitoa ja suomen kielen ymmärtämistä. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaan; kyseisen kielen aineopinnot ja pedagogiset opinnot katsotaan eduksi.

Valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika 5 kk.

Työ alkaa 22.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 10.10.2018 mennessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Rehtori Esa Kukkasniemi, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, 0401269407