Open vacancy Kirkkonummen kunta

luokanopettaja

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Vuorenmäen kouluEerikinkartanontie 5Kirkkonummi
Työavain: 
181557
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
29.5.2018 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Vuorenmäen koulussa on avoinna ajalle 1.8.2018-31.7.2019 täytettävä määräaikainen luokanopettajan virka. Virkaan valittavalta edellytetään perusopetusasetuksen (Asetus 986/1998, 4 §) määrittämä luokanopettajan kelpoisuus. Kyky opettaa käsityötä (tekninen työ) ja musiikkia sekä hyvät tieto- ja viestintätekniset taidot katsotaan hakijalle eduksi. Haemme kokeilunhaluista, uudelle avointa ja yhteistyökykyistä opettajaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummen kunta on elinvoimainen ja vireä n. 39.000 asukkaan kunta puolen tunnin matkan päässä Helsingistä. Kirkkonummen kunta on kannustava ja uusia haasteita tarjoava työnantaja.
Sivistystoimen tavoite, lapsen yhtenäinen oppimispolku varhaiskasvatuksesta perusopetuksen loppuun, on johtavana ajatuksena työskentelyssämme ja uusien päiväkotien ja koulujen suunnittelussa ja rakentamisessa. Sivistystoimessa on aktiivista ja innovatiivista osaamista ja kunta on mukana monessa valtakunnallisessa kehittämishankkeessa. Lisätietoja kunnasta www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

rehtori Esa Kukkasniemi p. 040 1269407