Open vacancy Raahen kaupunki

Laitoshuoltaja

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Kaupunginhallituksen alainen toimiala, Ateria- ja puhtauspalvelutRantakatu 8 ARaahe
Työavain: 
181697
Hakuaika alkaa: 
7.5.2018
Hakuaika päättyy: 
6.5.2019 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Tarpeen mukaan
Työn kuvaus

Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa laitoshuoltopalveluita ensisijaisesti opetuksen ja varhaiskasvatuksen palvelutarpeeseen. Laitoshuoltajamme toimivat siivouksen lisäksi kohdekohtaisesti osaksi myös ateriapalvelun avustavissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan kello 6.00 - 18.00 aikavälille.

Haemme palvelukseemme laitoshuoltajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Kelpoisvaatimuk-sena pysyviin toimiimme on laitoshuoltajan (tai vastaava) ammattitutkinto. Määräaikaisia sijaisuuksia täyttäessä huomioimme myös ne henkilöt, joilla on alan työkokemusta tai jotka opiskelevat alalle.

Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on tilanteen mukaan kaupungin eri toimipisteissä.
Työtehtävät edellyttävät usein valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri palvelukohteissa.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu työvuorojen mukaan lähinnä koulujen ja varhaiskasvatuksen toimipisteiden mitoitettu laitoshuolto sekä kohdekohtaisesti ateriapalvelun avustavia tehtäviä.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävieni hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Organisaation kuvaus

Raahe on kasvava ja kehittyvä noin 25000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kodikas satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Siivouspäällikkö Jaana Rautio p. 040 135 6761, jaana.rautio(at)raahe.fi