Open vacancy Muuramen kunta

Rehtori

Muuramen kuntaSivistyspalvelut/ perusopetusMuurame
Työavain: 
182005
Hakuaika alkaa: 
14.5.2018
Hakuaika päättyy: 
4.6.2018 14.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
30.7.2018
Työn kuvaus

Muuramen perusopetuksessa on haettavana alakoulujen rehtorin virka. Rehtori toimii kolmen alakoulun Isolahden (50 opp.), Kinkomaan (180 opp.) ja Niittyahon (65 opp.) koulujen hallinnollisena johtajana.

Muuramen kunnan strategian keskeisiä tavoitteita ovat oppimisympäristöjen kehittäminen ja osaamisen hyödyntäminen, kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sekä talouden tasapaino. Arvostamme em. teemojen mukaisia opetuspalveluissa hankittuja näyttöjä ja osaamista. Hakijan eduksia luetaan kyky hallita ja johtaa kokonaisuuksia, hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kokemus hanke- ja kehittämistyöstä. Olet innostava pedagoginen johtaja, joka saa henkilöstönsä sitoutumaan muuramelaisiin oppimisen ja kasvun tavoitteisiin.

Rehtorin virkatehtäviin sisältyy opetusvelvollisuutta.

Rehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Riittäväksi työkokemukseksi katsotaan vähintään viiden vuoden työkokemus luokanopettajan työstä. Virkaan valittavalla on 6 kuukauden koeaika.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 4.6.2018 klo 14:00. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperiset hakemukset lähetetään osoitteeseen Muuramen kunnan opetuspalvelut/ rehtorin virka, PL 1, 40951 Muurame. Alkuperäiset opinto- ja mahdolliset työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Yhteystiedot

Talous- ja henkilöstöjohtaja Jukka Kaistinen p. 014-659 787 tai jukka.kaistinen@muurame.fi