Open vacancy Keuruun kaupunki

Etsivä nuorisotyöntekijä

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, SivistyspalvelutKeuruu
Työavain: 
182062
Hakuaika alkaa: 
9.5.2018
Hakuaika päättyy: 
30.5.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Keuruun kaupunki hakee ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ 01.08.2018 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.07.2019 asti.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on nuorisolain mukaisesti tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö toimii osana nuorisopalveluita. Etsivä nuorisotyöntekijä toimii yhteistyössä muiden nuorten tukipalveluja tarjoavien organisaatioiden (esim. nuorten työpajan) kanssa.

Tehtävään edellytetään alalle soveltuvaa AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai muuta vastaavaa soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä. Keuruulla ei ole aikaisemmin ollut etsivää nuorisotyöntekijää, joten aikaisempi kokemus etsivästä nuorisotyöstä katsotaan eduksi.

Työssä tarvitaan kykyä kohdata erilaisia nuoria ja heidän elämäntilanteitaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustoa, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja moniammatillista verkostotyön osaamista. Työssä tarvitaan myös hyviä tietoja palvelujärjestelmästä ja lainsäädännöstä sekä raportointitaitoja. Työ on liikkuvaa ja tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Sisältää tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työaika 38,75 h / vko.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen järjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta 30.05.2018 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa työhaastattelussa.

Jos Sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen hakemukseen, voit lähettää paperisen hakemuksen os. Keuruun nuorisopalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu, kuoreen tunnus "Etsivä nuorisotyöntekijä".

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki. Kaupunkistrategian 2018 -2022 visiona on Lapsiperheiden paratiisi: "Keuruu on vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta."

Yhteystiedot

Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti 0405126348 tai niina.savilahti(at)keuruu.fi tai
vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola 0408272753 tai heli.peltola(at)keuruu.fi