Kirjanpitäjä

Iitin kuntaIitin kunta, HallintopalvelutRautatienkatu 20 - 22Iitti
Työavain: 
182212
Hakuaika alkaa: 
9.5.2018
Hakuaika päättyy: 
3.6.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan, viimeistään 1.8.2018
Työn kuvaus

Tehtävänä ovat monipuoliset kunnan maksuliikenne ja kirjanpitotehtävät, joihin kuuluvat mm. maksuliikenteestä vastaaminen, reskontrien hoito, käyttöomaisuuskirjanpito sekä tilinpäätökseen liittyviä tehtäviä. Tehtävään kuuluu myös palkkasihteerin tehtäviä mm. tiettyjen työntekijäryhmien palkanmaksun osalta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva alan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä. Kokemus kunta-alalta katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään sähköisten työkalujen ja järjestelmien hyvää hallintaa. Tehtävässä tarvitaan myönteisen palveluasenteen lisäksi tarkkuutta, joustavuutta, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta.

Työtiimissä ovat henkilöstöhallintoa ja taloushallintoa hoitamassa palkkasihteeri, pääkirjanpitäjä sekä hallintopalvelujen palvelusihteereitä.
Tällä hetkellä käytettävissä olevat järjestelmät ovat Intime Plus, Populus, WorkFlow, Basware ja Kasperi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viikoittainen työaika on 36,75 tuntia, käytössä on liukuva työaika ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävässä tulisi aloittaa viimeistään elokuussa 2018.
Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Iitti on 6.900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan tuo rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen, puh. 040 7262 990, yhteydenotot arkisin klo 9.00 - 12.00.