Open vacancy Karkkilan kaupunki

Kaupunginjohtaja

Karkkilan kaupunkiKarkkilan kaupunkiValtatie 26Karkkila
Työavain: 
182254
Hakuaika alkaa: 
9.5.2018
Hakuaika päättyy: 
4.6.2018 15.00
Palkka: 
Hakija ilmoittaa toiveensa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Haemme omaleimaiselle kulttuurikaupungillemme

KAUPUNGINJOHTAJAA

Kaupunginjohtajana luotsaat innostuneesti Karkkilan kaupunkia ja olet sitoutunut Karkkilan kehittämiseen. Et myöskään pelkää laittaa itseäsi likoon Karkkilan puolesta. Apunasi on koko Karkkilan kaupungin ammattitaitoinen henkilöstö.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Viran menestyksellistä hoita-mista tukevat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaidot sekä strateginen johtamisosaaminen. Lisäksi arvostamme kokemusta vaativista johtotehtävistä, kunnallishal-linnon hyvää tuntemista sekä elinkeinoelämän ja kuntatalouden tuntemusta.

Hakijan tulee ilmoittaa palkkatoive hakemuksessa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ja ansioluettelo on toimitettava viimeistään 4.6.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry -järjestelmän kautta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Organisaation kuvaus

Karkkila on kasvava ja kehittyvä noin 9 000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Arvojamme ovat mm. yhteisöllisyys, vastuullisuus, luottamus ja myönteisyys. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja. Lisätietoja www.karkkila.fi.fi.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat valt. pj. Mika Tallgren p. 040 5272791, hall. pj. Maritta Salo p. 040 5109584 ja vt. kj. Sari Laine p. 044 5533 203