Open vacancy Sipoon kunta

Luokanopettaja, Sipoonlahden koulu

Sipoon kuntaSipoon kunta, SivistysosastoSipoo
Työavain: 
182378
Hakuaika alkaa: 
11.5.2018
Hakuaika päättyy: 
28.5.2018 14.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 640 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Sijaitsemme Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt vakinaiseen virkaan luokanopettajaa 1.8.2018 alkaen, jossa sijoituspaikkana on Sipoonlahden koulu.

Koulussamme työyhteisönä korostuu kaikenlainen yhdessä tekeminen. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mukavan työyhteisön tuen.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Haemme ensisijaisesti luokanopettajaa, jolla on myöskin jokin aineenopettajakelpoisuus.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 25.5.2018 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Eira Tuominen, puh. 040 1828068 tai eira.tuominen(at)sipoo.fi