Open vacancy Sipoon kunta

Rakennuttajainsinööri

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosasto, Katu- ja viheralueetSipoo
Työavain: 
182470
Hakuaika alkaa: 
14.5.2018
Hakuaika päättyy: 
5.6.2018 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Katu- ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. katujen, torien ja viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Sipoo kasvaa nopeasti, joten haemme nyt vakituiseen tehtävään kehittämismyönteistä RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ katu- ja viheralueet -yksikköön.

Rakennuttajainsinöörin tehtävässä vastaat infran investointihankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Osallistut kohteiden suunnittelun ohjaamiseen hankkeiden valmistelun tai maankäytön suunnittelun aikana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisia yksikön toiminnan kehittämistehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Arvostamme hyvää suunnitteluttamis- ja/tai rakennuttamisosaamista, julkisten hankintamenettelyjen tuntemusta, tavoitteellista ja oma-aloitteista toimintatapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa, mielenkiintoisia työprojekteja, joustoa työhösi sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tarkempi tehtävänkuvasi rakentuu osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sipoota ja jätä hakemuksesi sekä CV:si 5.6.2018 klo 16:00 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Katso lisätietoja käynnissä olevista rakennus- ja kehittämishankkeista osoitteessa www.sipoorakentaajakehittaa.fi

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntatekniikan päällikkö Heidi Saarenpää p. 040-641 6076 tai heidi.saarenpää(at)sipoo.fi.