Open vacancy Someron kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, PerusturvaJänistie 1, 31400 SomeroSomero
Työavain: 
182544
Hakuaika alkaa: 
14.5.2018
Hakuaika päättyy: 
4.6.2018 15.00
Palkka: 
3527,06 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Työ alkaa sopimuksen
mukaan.

Työ on yhdennettyä lastensuojelun sosiaalityötä. Tehtävänkuvaan kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaiset perhepalvelut, lastenvalvojan tehtävät sekä lastensuojelun sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä toimii myös tarvittaessa aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan työparina. Perhepalveluiden ja lastensuojelun työryhmässä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kaksi perhetyöntekijää, lapsiperhepsykologi sekä kodinhoitaja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta lastensuojelusta, asiakas- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työssä tarvitaan myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittaman rekisteriotteen sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää vuoden määräajaksi sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12 §). Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.
Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset on jätettävä viimeistään klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimistoon, os. PL 35, 31401 SOMERO

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Yhteystiedot

Marjaana Sorokin Johtava sosiaalityöntekijä p. 044 7791220

Taru Nordlund, Perusturvajohtaja p. 044 7791500