Sivistystoimenjohtaja

Iitin kuntaIitin kunta, HallintopalvelutRautatienkatu 22Iitti
Työavain: 
182820
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
7.6.2018 23.59
Palkka: 
KVTES, palkkatoivomus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Haemme Sivistystoimenjohtajaa osaksi osaavaa ja aikaansaavaa organisaatiotamme.

Sivistystoimenjohtajan tehtävänä on vastata oman toimialansa toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta sekä kehittää palveluja asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja kunnan strategia huomioiden. Sivistystoimenjohtajan toimialaan kuuluvat kunnan opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut sekä kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Johtoryhmän jäsenenä sivistystoimenjohtaja on mukana kehittämässä myös koko kunnan toimintaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalta edellytetään kasvatus- ja sivistystoimen toimialan laaja-alaista käytännön tuntemusta, aikaisempaa johtamiskokemusta sekä kuntatalouden tuntemusta. Lisäksi valinnassa arvostetaan aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi ja virkaan valittavan toivotaan voivan aloittaa tehtävässä elokuun alussa. Koeaika on 6 kuukautta. Viran ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Sivistystoimenjohtajan valitsee kunnanhallitus.

Hakuaika päättyy 7.6.2018 kello 15.00 ja haastattelut järjestetään viikon 24 aikana.

Organisaation kuvaus

Iitti on n. 6.900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä Suomen nopein kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan tuo rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja Riku Rönnholm 040 735 3967
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Eemeli Lehtinen 045 133 4535