Open vacancy Sotkamon kunta

Perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, SivistyspalvelutSotkamo
Työavain: 
182850
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
29.5.2018 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2018-31.7.2019. Toimipaikkana on Salmelan koulu.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta opettajan työstä. Eduksi luetaan hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta ja erityisopetuksen tuntemus.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!

Yhteystiedot

Salmelan koulun rehtori Janne Huotari, janne.huotari@sotkamo.fi, puh 044 750 2276
Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, puh. 044 750 2298