Open vacancy Sipoon kunta

Asemakaavapäällikkö

Sipoon kuntaKehitys ja kaavoituskeskus, KaavoitusyksikköSipoo
Työavain: 
182858
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
6.6.2018 20.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on ketterä ja nopeasti kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Kunnan kehitys- ja kaavoituskeskukseen kuuluva kaavoitusyksikkö vastaa Sipoon kunnan asemakaavoituksesta. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä seitsemän asiantuntijaa.

Haemme nyt dynaamiseen joukkoomme ASEMAKAAVAPÄÄLLIKKÖÄ.

Asemakaavapäällikkönä johdat kaavoitusyksikön toimintaa ja vastaat asemakaavoituksen laatu- ja tulostavoitteiden toteutumisesta sekä kaavoitusohjelman laatimisesta. Toimit itseohjautuvan asiantuntijaorganisaation esimiehenä ja organisaation toiminnan ja kehityksen mahdollistajana luoden edellytyksiä asemakaavoituksen tehtävien sujuvalle hoidolle. Olet myös Kehitys- ja kaavoituskeskuksen johtoryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaavoitusprosessin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, avointa ja läpinäkyvää toimintatapaa sekä kiinnostusta digitalisaation mahdollisuuksiin maankäytön suunnittelussa. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, vuorovaikutuksellista työskentelyotetta sekä eri toimijoiden välisen yhteistyön aktiivista edistämistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kunnan palveluksessa, asiantuntevan ja osaavan työyhteisön tuen sekä joustoa työhösi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu yhdyskuntasuunnitteluun painottuva arkkitehdin tutkinto tai maanmittaustekniikan opintosuunnan diplomi-insinöörin tutkinto sekä kokemus asemakaavoituksesta ja kunnallishallinnosta. Edellytämme kehittävää työotetta, hyviä esimies- ja johtamistaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti, virka on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään 6.6.2018 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vt kehitysjohtaja Pekka Söyrilä, puh. 0401914360 tai pekka.soyrila(at)sipoo.fi