Open vacancy Keuruun kaupunki

Luokanopettaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, PerusopetusKeuruu
Työavain: 
182894
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Julistetaan haettavaksi Pohjoislahden ala-asteen luokanopettajan virka (nro 249-0049) 1.10.2018 alkaen toistaiseksi.

Pohjoislahden ala-aste on aktiivinen 3 -opettajainen kyläkoulu, 10 km Keuruun keskustasta Mäntän suuntaan. Koulumme hakee liikunnasta ja käsityöstä (kovat materiaalit) kiinnostunutta opettajaa. Jos koet olevasi aktiivinen, työtä pelkäämätön ja yhteistyökykyinen yhdysluokanopettaja, laita hakemuksesi tulemaan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (865/2005, 4 §) mukaan. Luokanopettajalta vaaditaan kasvatustieteen maisterin tutkinto, peruskoulussa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot ja opettajan pedagogiset opinnot. Kelpoisuus antaa luokanopetusta on myös henkilöllä, jolla on kelpoisuus antaa aineenopetusta perusopetuksessa ja joka on suorittanut ns. monialaiset opinnot.

Virkaan valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7 §) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §). Muutoin päätös raukeaa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voit lähettää hakemuksesi osoitteella: Keuruun kaupunki, sivistyspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Kuoreen merkintä "Luokanopettaja" Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Rehtori Markku Ritola, puh .040 178 4089 (15. - 27.5.) ja luokanopettaja Jane De Monte, puh. 050 541 7255 (28. - 31.5.)