Open vacancy Hankasalmen kunta

Perhetyöntekijän toimi

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
182969
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
1.6.2018 15.00
Palkka: 
palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.7.2018
Työn kuvaus

Haemme Hankasalmen sosiaalitoimeen perhetyöntekijää vakituiseen toimeen 1.7.2018 alkaen.

Perhetyöntekijältä edellytetään sosiaali- tai terveydenhuollonhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa sosiaalihuollon ammattilisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisesti Työkokemus ja/tai lisäkoulutus perhetyöstä katsotaan hakijoiden eduksi.

Perhetyöntekijän työnkuvaan kuuluu lapsiperhepalveluiden perhetyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö sekä ammatillinen tukihenkilötoiminta ja tarvittaessa lapsiperheiden kotipalvelu.

Työaika on joustava, painottuen iltapäivään ja alkuiltaan, ei viikonlopputyötä. Työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Ennen toimen vastaanottamista hakijan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5500 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 450 henkilöä.

Yhteystiedot

Hankasalmen sosiaalitoimisto, johtava sosiaalityöntekijä Sanna Hänninen, puh. 014 2671 225 (ma-pe klo.9-10), sanna.hanninen@hankasalmi.fi