Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Asumisen ohjaaja

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hyvinvointipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten palvelut, Asumispalvelut (vammaispalvelut), KuuselaVierimaantie 5Sievi
Työavain: 
183051
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
3.6.2018 23.00
Palkka: 
Kvtes:n mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Kuusela on Sievissä sijaitseva kehitysvammaisten koti, jossa tarjotaan ympärivuorokautista tukea ja ohjausta 13 asukkaalle. Lisäksi tuettua asumisenohajusta viereiseen kuuden asukkaan Haapalaan. Teemme myös tiivistä yhteistyötä samassa pihapiirissä toimivan kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintayksikön Pajapihlajan kanssa.

Asumisen ohjaajan työtehtäviin kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltainen ohjaus- ja hoitotyön toteutus sekä sen jatkuva arviointi. Etsimme tiimimme reipasta ja oma-aloitteista tiimityöntekijää, jolta sujuu myös itsenäinen työskentely. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (lähihoitaja, sosionomi) ja edellytämme Valviran rekisteröintiä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia, perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen ja hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toimeen valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio käyttää toimissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on 1.1. 2008 toimintansa aloittanut yhteistoiminta organisaatio, joka vastaa hyvinvointi- ja terveyspalveluista Alavieskan ja Sievin kunnissa sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeissa. Väestöpohja alueella on n. 33 700 asukasta.

Kehitysvammaisten asumispalvelut

Yhteystiedot

Hakemukset Kuntarekryn kautta. Tedustelut: Palveluesimies Helena Kinnunen, p. 044-4196231 tai palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044-4195008