Open vacancy Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutSipoo
Työavain: 
183070
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
3.6.2018 16.00
Palkka: 
3524,10 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kaksikielinen ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Kunnan Ikääntyneiden palvelujen kehittämisen keskeisenä periaatteena on palvelujen painopisteen siirtäminen itsenäisen suoriutumisen tukemiseen. Palvelurakenteen kehittämistyössä painotamme kotona asumista sekä kotona asumista tukevia ja toimintakykyä edistäviä palveluja.

Haemme nyt joukkoomme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan, aloitus sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä toimit moniammatillisessa keskitetyssä palveluohjauksen tiimissä, jossa asiakkaina ovat yli 65-vuotiaat kuntalaiset. Toimit sosiaalityön asiantuntijana ja teet yhteistyötä myös kotihoidon, ympärivuorokautinen hoivan yksiköiden sekä vammaispalveluiden kanssa. Teet ennaltaehkäisevää asiakastyötä, asiakkaan taloudellisessa tilannetta koskevaan ohjausta ja neuvontaa, haet etuuksia sekä laadit asiakaspäätöksiä koskien esim. palveluseteleitä. Työ edellyttää oman auton käyttöä, sillä tehtäviisi kuuluvat myös mahdolliset palvelutarpeen arviointia koskevat kotikäynnit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä eri sektoreiden toimijoiden kanssa sekä kehittävää työotetta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palvelujen kehittämiseen ja mahdollisuuden päästä osaksi hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Kannustamme ja rohkaisemme myös uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen. Laskemme eduksi kokemuksen vanhusten kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3524,10 euroa + mahdolliset kieli- ja kokemuslisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 3.6.2018 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tuula Wackström 0503385704 tai tuula.wackstrom(at)sipoo.fi