Open vacancy Keuruun kaupunki

Hoitaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, VanhuspalvelutSeiponniementie 7, 42700 KeuruuKeuruu
Työavain: 
183201
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hoitajan työsopimussuhde Keuruun kaupungin vanhuspalveluissa, tämän hetken sijoituspaikka on kotihoito.

Kotihoidon tehtävänä on turvata kotihoidon asiakkaiden kotona asuminen ja arjen sujuminen. Kotihoitoa toteutetaan alueellisena tiimityönä. Kotihoidon palveluita kehitetään erityisesti voimavaralähtöisen palvelu- ja hoitosuunnitelman pohjalta.

Hoitajan avaintehtäviä ovat kotihoidon asiakkaiden kuntouttava hoito- ja huolenpitotyö, sairaanhoitoon ja terveydentilan seurantaan osallistuminen sekä kotihoidon kehittäminen. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiili. Työ on itsenäistä ja monipuolista, mutta sinulla on myös kykyä ja halua toimia osana moniammatillista tiimiämme. Työ on yleistyöajan mukaista kolmivuorotyötä. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Hakemus toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Kirjallisena toimitettu hakemus liitteineen tulee olla viimeistään torstaina 31.5.2018 klo 15.00 osoitteessa Palvelukeskus Lehtiniemi, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu. Haastattelut keskiviikkona 6.6.2018.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä työterveyslääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki.
Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. kotihoitopäällikkö Sirkka Sipponen p. 0400 537 471
sähköposti: sirkka.sipponen@keuruu.fi