Open vacancy Sipoon kunta

Lastentarhanopettaja, Nikkilän päiväkoti

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
183242
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
30.5.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kumppanuusperusteisen yhteistyön kautta.

Hei Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen ja työsi kehittämisestä kiinnostunut! Koetko kasvattajana lapsen oppimisen ilon yhtä tärkeäksi kuin vuorovaikutuksellisuuden hoiva- ja kasvatustyössä?

Etsimme juuri sinua LASTENTARHANOPETTAJAKSI varhaiskasvatukseen 1.8.2018 alkaen.

Sijoituspaikkana on suomenkielinen 1-3 -vuotiaiden lasten ryhmä Nikkilän päiväkodissa, joka sijaitsee Sipoon keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Päiväkodissa on kaksi suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä lapsiryhmää. Tavoitteenamme on sujuva yhteistyö kieliryhmien yli ja lasten tutustuttaminen kummankin kulttuurin erityispiirteisiin.

Toivomme sinun olevan joustava, sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin kaksikielisessä talossa sekä mukavan työyhteisön tuen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 30.5.2018 klo 16.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Barbro Viileinen 050 554 3483