Open vacancy Arkea Oy

Palveluesimies

Arkea OyArkea OyHämeenlinna
Työavain: 
183263
Hakuaika alkaa: 
17.5.2018
Hakuaika päättyy: 
5.6.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Teemme Arkeassa työtä hyvän ruoan eteen koko ammattitaidollamme. Uskallamme haastaa ja olla innovatiivisia työmme kehittämisessä. Oletko sinä etsimämme palveluesimies, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Vastaat tehtävässä operatiivisesta johtamisesta uudessa asiakuudessamme Hämeenlinnan alueella. Asiakuutemme laajetessa, vastaat myös muista uusista kohteistamme. Palveluesimiehenä olet tulosvastuullinen, taitava organisoimaan, ja palat halusta kehittää toimintaa edelleen. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä kannustat henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta tuoreita ja idearikkaita näkökulmia. Sinulla on esimieskoulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen, erinomaiset yhteistyötaidot sekä taidon motivoida muita. Liikkuvan työn vuoksi sinulla on auto käytössäsi.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Täytä sähköisesti hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule loistamaan kanssamme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Heli Haikonen puh: 050 438 3663 ti 22.5. klo 15-16 ja ti 29.5. klo 14-16.