Open vacancy Sipoon kunta

Vastaava koulukuraattori

Sipoon kuntaSivistysosastoSipoo
Työavain: 
183280
Hakuaika alkaa: 
17.5.2018
Hakuaika päättyy: 
4.6.2018 14.00
Palkka: 
3184,19 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
9.8.2018
Työn kuvaus

Sipoon kunnan koulutuspalvelut ovat uudistuva, osaamista arvostava aktiivinen yhteistyökumppani. Oppilashuollon kaksikielisessä tiimissä työskentelee viisi psykologia ja viisi kuraattoria. Koulupsykologit ja - kuraattorit työskentelevät kokopäiväisesti kouluissa ja ovat näin oppilaiden ja opettajien arjessa läsnä. Sipoossa on hienot mahdollisuudet kehittää kouluissa tehtävää yhteisöllistä hyvinvointityötä ja varhaisen puuttumisen malleja.

Haemme nyt joukkoomme VASTAAVAA KOULUKURAATTORIA vakituiseen tehtävään 9.8.2018 alkaen.

Vastaavana kuraattorina tehtävänäsi on toimia koulujen sosiaalityön asiantuntijana sekä edustaa osaamisalaasi kuntatason moniammatillisissa työryhmissä ja viranomaisyhteistyössä. Konsultoit muita kuraattoreita sosiaalialan lainsäädäntöön ja sosiaalihuollon palveluihin liittyvissä kysymyksissä sekä osallistut koulujen sosiaalityön kehittämiseen. Toimit oppilashuollon tiimin esimiehen työparina ja hoidat myös koulukuraattorin tehtäviä vastuukouluillasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, oppilashuoltotyön kehittämisestä innostuneen työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä moniammatillista ja verkostopohjaista työskentelyotetta. Sinulla on kiinnostusta kehittää yhteisöllistä ja yksilökohtaista oppilashuoltotyötä sekä kuraattorityön toimintamalleja. Arvostamme koulumaailman tuntemusta ja kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys, sosiaalialan lainsäädännön tuntemus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Vastaavan koulukuraattorin tehtäväkohtainen palkka on 3184,19 euroa + mahdolliset kokemus- ja kielilisät.

Hakemukset pyydämme jättämään oheisen linkin kautta 4.6.2018 klo 14.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koulupsykologi Anne Salmela puh. 0401914506 tai anne.salmela(at)sipoo.fi