Open vacancy Sipoon kunta

Koulusihteeri, Sipoonlahden koulu

Sipoon kuntaSivistysosasto, Suomenkieliset koulutuspalvelutSipoo
Työavain: 
183419
Hakuaika alkaa: 
17.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 700 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulu sijaitsee Etelä-Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen.

Haemme nyt Sipoonlahden kouluun KOULUSIHTEERIÄ vakituiseen tehtävään 1.8.2018 alkaen.

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa oppilasrekisterin ylläpito, koulukohtaisena yhteistyökumppanina ja tiedottajana toimiminen mm. koulukuljetusasioissa sekä tilausten koordinointi yhteistyössä koulun muun henkilökunnan kanssa. Tämän lisäksi soveltuvin osin hallinnon sihteerinä toimiminen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sihteerin pätevyys. Hakijalta edellytetään tradenomin, merkonomin tai merkantin tutkintoa. Hakijan eduksi katsotaan kokemus peruskoulussa työskentelystä sekä oppilashallinnon ja talousohjelmistojen hallinta.

Tehtävään valittavalta odotamme hyvää tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä joustavuutta. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään myös koulusta sekä lasten kanssa työskentelystä.
Koulussamme työyhteisönä korostuu kaikenlainen yhdessä tekeminen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työympäristössä.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta.

Pyydämme jättämään hakemuksen 31.5.2018 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Eira Tuominen, puh. 040-1828068