Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Puheterapeutti

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Medisiininen hoito, KuntoutuspoliklinikkaRovaniemi
Työavain: 
184888
Hakuaika alkaa: 
25.5.2018
Hakuaika päättyy: 
22.6.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 22.6.2018 klo 15.00 mennessä

PUHETERAPEUTIN toimi

Puheterapeutti toimii kuntoutuspoliklinikalla kommunikaatiokeskuksessa arvioiden ja toteuttaen puhetta tukevia ja korvaavia apuvälineratkaisuja sekä työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä puheterapeutin ammattitaitoa edellyttävissä kuntoutussuunnitelmaprosesseissa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa ylilääkäri Niko Tieranta, 040 835 0584. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 25.5.2018 Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri Niko Tieranta, 040 835 0584.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.