Open vacancy Huittisten kaupunki

Vesihuoltolaitoksen laitosmies

Huittisten kaupunkiTekninen palvelukeskus, VesihuoltolaitosHuittinen
Työavain: 
185344
Hakuaika alkaa: 
1.6.2018
Hakuaika päättyy: 
30.7.2018 12.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Lokakuussa 2018
Työn kuvaus

Huittisten kaupungin vesihuoltolaitos vastaa talousveden jakelusta sekä jätevesiviemäröinnistä Huittisten alueella.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vesihuoltolaitoksen laitosmiestä. Laitosmies työskentelee kaupungin vesi- ja viemäriverkkojen sekä vedenottamoiden, paineenkorottamojen ja jätevedenpumppaamojen rakennus-, huolto- ja korjaustehtävissä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä (7.00-15.30), mutta työhön sisältyy myös velvoite osallistua vesihuoltolaitoksen päivystykseen perehdyttämisjakson jälkeen.

Arvostamme alan työkokemusta, koulutusta ja hyvää yhteistyökykyä sekä itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia osana työryhmää.

Hakijalta edellytetään:
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- tietämystä kunnallisteknisien vesi- ja viemärijärjestelmien rakentamisesta ja kunnossapidosta
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- perustason ATK-osaamista
- luotettavuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- vesihuoltolaitoksen päivystykseen osallistumista
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- tehtävään soveltuvan ammatillisen koulutuksen
- tietämystä / koulutusta vesi- ja viemäriverkoston pumppaamoiden ja automaatiojärjestelmien toiminnasta

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika 38,75 tuntia. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan ja työssä on kuukausipalkka. Hakijan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kirjeeseen merkintä "Laitosmies". Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen KuntaRekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä suoraan hakijayhteenvetoon.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 30.7.2018 klo 12.00.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Huittisissa 1.6.2018
Tekninen lautakunta

Organisaation kuvaus

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin teknisen palvelukeskuksen vastuualueina ovat kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut, rakennusvalvonta ja ympäristöpalvelut, tilapalvelut, yleisten alueiden palvelut sekä vesihuoltolaitos.

www.huittinen.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vesihuoltomestari Matti Suonpää p. 050 394 6814 tai vesihuoltoinsinööri Tia Haavisto p. 044 560 4362, sähköposti etunimi.sukunimi@huittinen.fi