Open vacancy Arkea Oy

Suurtalouskokki

Arkea OyArkea OyParainen
Työavain: 
185446
Hakuaika alkaa: 
29.5.2018
Hakuaika päättyy: 
12.8.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua syyslukukaudelle loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden Paraisten ja saaristokohteiden keittiöihin. Kohteet ovat pääsääntöisesti kouluja tai palvelutalojen yhteydessä olevia keittiöitämme.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia.
Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Persoonana olet tiimityöskentelytaitoinen, organisointikykyinen sekä omaat itsenäisen työotteen. Aikaisempi työskentely suurtaloudessa ja dieettiruokien valmistustaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi