Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja, kotihoito

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutSipoo
Työavain: 
185898
Hakuaika alkaa: 
31.5.2018
Hakuaika päättyy: 
27.6.2018 08.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.7.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kotihoito toimii ympäri vuorokauden, mutta työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Kotihoidon painopistealueita ovat mm. muistisairauksien varhainen toteaminen ja voimavarakeskeinen kuntouttava hoito, yhteistyö omaisten kanssa sekä omaishoidon edelleen kehittäminen. Hakijoilta odotamme aktiivista kehittämisotetta työhön yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Hoidon suunnittelussa käytämme RAI-järjestelmää ja tämän järjestelmän tuntemus luetaan hakijalle eduksi. Meille on tärkeää myös hyvän työilmapiirin ylläpitäminen ja panostaminen työhyvinvointiin.

Etsimme nyt joukkoomme kahta lähihoitajaa vakituisiin tehtäviin 2.7.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävässä toimitaan koko Sipoon alueella. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia, ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Kokemus terveyden- ja sairaanhoidon eri alueilta katsotaan ansioksi. Työ on jaksotyötä.

Palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 27.6.2018 klo 8.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi/rekry Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidonohjaaja Mona Jonsson, puh. 0503385761, mona.jonsson(at)sipoo.fi.