Open vacancy Arkea Oy

Kassatarjoilija

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
186354
Hakuaika alkaa: 
1.6.2018
Hakuaika päättyy: 
5.8.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Syyskuun aikana
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme kassatarjoilija, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin.

Työ pitää sisällään kassatarjoilijan tehtävien lisäksi kahvilatuotteiden valmistusta, tilaustarjoilua sekä siisteyden ylläpitämistä sairaalan kahvilassa. Kahvilamme palvelee seitsemänä päivänä viikossa.

Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireen keskellä. Olet tarkka ja osaat organisoida työtehtäviä, innokkuuteesi työhön loistaa sinusta. Arvostat tyytyväistä asiakasta sekä oman työsi laatua. Muuttuvat tilanteet työpäivän aikana eivät sinua pelästytä.Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Hae tehtävää sähköisesti!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi