Open vacancy Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Sijaisuuksia Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa

Kuntayhtymä KaksineuvoinenKuntayhtymä KaksineuvoinenEvijärvi, Kauhava, Lappajärvi
Työavain: 
186658
Hakuaika alkaa: 
5.6.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2019 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tervetuloa meille töihin!

Etsimme Sinua ahkeraa ja motivoitunutta ammattilaista tai opiskelijaa eripituisiin sijaisuuksiin terveys-, sosiaali-, tuki- ja ikäihmisten palveluihin esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosiaaliohjaajia/sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, hoitajia, fysioterapeutteja, sairaalahuoltajia jne.

Sijaisuuksia on tarjolla koko Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella mm. kotihoidossa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä sekä sairaalaosastolla. Ilmoita hakuilmoituksessa mielenkiintosi kohteet tai yksikkö, jossa haluaisit työskennellä.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sopivan hakijan ilmaannuttua.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Mahdollisen haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset. Tehtävissä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §), josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Organisaation kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven koko sosiaali- ja perusturvasta. Asukasmäärä on n. 23 500. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Vakinaisen henkilökunnan kokonaismäärä on noin 700.

Yhteystiedot

Rekrytointivastaavat Kati Hautala puh. 040 183 6398 ja sijaisrekrytoijat, puh. 050 405 6739. Sähköpostit meilletoihin(at)kaksineuvoinen.fi tai rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi.