Open vacancy Haapaveden kaupunki

Koulu- ja opiskelupsykologi

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Työavain: 
186896
Hakuaika alkaa: 
6.6.2018
Hakuaika päättyy: 
28.6.2018 15.00
Palkka: 
KVtes:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungin sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perheneuvolassa on avoinna koulu- ja opiskelupsykologin virka erityisesti 2. asteen opiskelijoille. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen alueella on opiskeluterveydenhuollon piirissä n. 800 opiskelijaa ja kouluterveydenhuollon piirissä n. 1200 koululaista. Haemme toista psykologia vahvistamaan joukkoamme. Toimenkuvassa korostuu opiskelijoiden psykologiset tutkimukset, psyykkisen tuen ja oppimisedellytysten arvioiminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, ohjaus ja neuvonta sekä moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä. Työaika on 38, 15 h/viikko KVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mahdollisesti aikaisempaa kokemusta koulu- ja opiskeluhuollosta ja perehtyneisyyttä perhe- ja verkostotyöskentelyyn. Työ on päivätyötä. Virkaan valitulla on 4 kk koeaika ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä ote rikosrekisteritiedoista.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapaveden Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tuottaa palveluja myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Margit Kangasharju, psykologi p. 044-7591 461, Marjaana Luonua, psykologi p. 044-7591 507 ja Airi.Juntunen, perhe-ja sosiaalipalvelupäällikkö p. 044-7591 271. E-mail etunimi.sukunimi@haapavesi.fi