Open vacancy Carea

Lääkärin yhteisvirka

CareaCareaKouvola
Työavain: 
186909
Hakuaika alkaa: 
15.6.2018
Hakuaika päättyy: 
12.8.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vahvistamme lääkäriresurssia erityishuollossa. Haemme lääkäriä yhteisvirkaan, jossa puolet työajastasi toimit erityishuollon poliklinikalla ja toisen puolikkaan työajasta työskentelet Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastolla.

Erityishuollon poliklinikka on osa Carean sosiaalipalvelujen vastuualuetta. Sosiaalipalvelujen palvelutarjontaan kuuluvat asumis- ja hoitopalvelut, lyhytaikaishoito, tutkimus- ja arviointijaksot sekä koulutus ja konsultaatiot. Palvelua käyttää vuosittain noin 800 asiakasta.
Lääketieteellisesti työ on monipuolista. Kliinisessä työssä työskentelet erityishuollon avohoidon lääkärivastaanotoilla ja huolehdit laitoshoidon asiakkaiden tarvitsemista lääkäripalveluista yhdessä ylilääkärin kanssa.

Pohjois-Kymen sairaalan toiminta muuttui tämän vuoden alussa. POKS toimii nyt yhtenä Kymenlaakson kuntouttavista sairaaloista. Yleislääketieteen osastoja on viisi. Osastoja on pyritty profiloimaan sisätautien, kirurgian, kuntoutuksen ja yleislääketieteen erikoisaloille. Vuodeosastopaikkoja on normaalisti 115.

Kelpoisuus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty
laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ari Ronkainen (28.6 asti) p. 044 564 9203
Marja-Liisa Mäntymaa p. 044 223 1418
Teija Vanhala p. 044 269 1524
Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen p. 050 568 9821