Open vacancy Kymenlaakson maakunta- ja sote-uudistus

Projektipäällikkö, Palvelu- ja viestintäkanava

Kymenlaakson maakunta- ja sote-uudistusKymenlaakson LiittoKarhulantie 36 B
Työavain: 
186924
Hakuaika alkaa: 
5.7.2018
Hakuaika päättyy: 
5.8.2018 15.00
Palkka: 
Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:ia. Tehtäväkohtainen palkka on 4000€.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Haemme projektipäällikköä Kymenlaakson maakunnan ja vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän palvelu- ja viestintäkanavaprojektiin.

Tehtävänäsi on vastata sote-kuntayhtymän ja maakunnan palvelusivuston käyttöönotosta vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän ja maakunnan käyttöön. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka. Tehtävä täytetään valtiovarainministeriön rahoituksen perusteella.

Vastaat Kymenlaakson digipalvelut, easiointi ja viestintä -projektista. Tehtävänäsi on projektin kokonaisuuden hallinta ja vastata sote-kuntayhtymän ja maakunnan palvelusivuston käyttöönotosta vapaaehtoisen sote-kuntayhtymän ja maakunnan käyttöön. Raportoit etenemisestä projektin ohjausryhmälle ja valmistelet ohjausryhmän linjattavaksi ja päätettäväksi kunkin projektivaiheen osa-alueita. Valmistelet palveluidentuottajien ja alihankintojen kilpailutukset ja vastaat projektin edistämisestä valittujen palvelutuottajien kanssa.

Sinulla on monipuolista johtamiskokemusta: olet vetänyt tiimejä / projekteja tai toiminut esimiehenä. Pidät asioiden kehittämisestä yhdessä erilaista osaamista omaavien ihmisten kanssa. Sinulla on ymmärrys digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja palvelumuotoilun menetelmistä ja tunnet julkishallinnon keskeiset sisällöt.

Sinulla on kokonaisnäkemystä ja kokemusta (ketterien) ICT tai digi-projektien läpiviennistä, vastuunjaosta ja aikatauluista. Hallitset konseptoinnin, vaatimusmäärittelyjen sekä käytettävyyden periaatteita.

Työotteesi on itsenäinen ja aloitteellinen. Olet valmis käärimään hihat sekä viemään asioita aktiivisesti eteenpäin. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa: tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään vaadittava kelpoisuus: soveltuva korkeakoulututkinto ja projektityökokemus

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain: 186924). Hakemuksen ja CV:n voi lähettää myös sähköpostitse virasto@kymenlaakso.fi.

Hakemukset toimitetaan 5.8.2018 klo 15 mennessä. Työn on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman pikaisesti. Työpiste sijaitsee: Muutostoimisto, Karhulantie 30, 2krs, 48600 KOTKA.

Väliaikaishallinnon aloittaessa sopimus siirtyy Kymenlaakson Liitolta väliaikaishallinnolle.

Organisaation kuvaus

Uusi maakunta käynnistyy 1.1.2021, mikäli eduskunta hyväksyy sote- ja maakuntauudistusta koskevan lainsäädännön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.7.2018 viestintäpäällikkö Heli Veripää, gsm 044 747 8516 ja ajalla 10.7. klo 12-16 & 11.7. klo 9-12 viestintäpäällikkö Anni Björklund, gsm 040 489 8664